Προγράμματα Σπουδών Ιταλικών

Ιταλικά για ενήλικες

Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων Ιταλικής γλώσσας, με στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων στις εξετάσεις για απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.
Δίνουμε έμφαση στην κατανόηση του Ιταλικού πολιτισμού και της Ιταλικής σκέψης, και παρουσιάζουμε στους σπουδαστές μας τη χώρα μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

Πρόγραμμα για εργαζόμενους σε ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» θέλοντας να καλύψει τις δικές σας ανάγκες αλλά και του προσωπικού σας, σας προσφέρουν μαθήματα Ιταλικής γλώσσας με σκοπό τη βασική εκμάθηση της γλώσσαςΑνάγνωση, Γραφή, Κατανόηση, Επικοινωνία στην Ιταλική γλώσσα.
Επίσης δίνουμε τη δυνατότητα για δωρεάν εκμάθηση της γλώσσας στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων, μέσω των προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Επιχειρηματίες του κλάδου επικοινωνήστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Το πρόγραμμά μας

Η διάρκειά του προγράμματος είναι 5μηνη (Νοέμβριος-Μάρτιος) με δύο δίωρα μαθήματα ανά εβδομάδα. Παρέχουμε όμως τη δυνατότητα δημιουργίας τμήματος με τη συμμετοχή πέντε ενδιαφερομένων.

Τί ύλη καλύπτουμε;

Κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Ιταλική γλώσσα, αποκτώντας

  • τα βασικά στοιχεία της γραμματικής
  • λεξιλόγιο σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και την επικοινωνία.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Στους εργαζόμενους σε κάθε είδους τουριστική επιχείρηση (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κλπ.) η οποία έρχεται σε επαφή με ιταλόφωνους πελάτες.

adult-bath-towels